top of page

Group

Public·2789 members

Родион Дудин
Родион Дудин

Marseille Ajax koukněte se 30 listopadu 2023

4. 10. 2023 — “Los Evropské ligySkupina A: West Ham, Olympiacos, Freiburg, Bačka TopolaSkupina B: Ajax, Marseille ... koukněte se 21 září 2023 před 20. 9. 2023 ...

Ajax - Marseille výsledky, statistiky | Fotbal Sledujte na Livesportu výsledky a statistiky vzájemných zápasů Ajax - Marseille, poslední výsledky, zprávy a další informace. Imploze v Marseille? Možné jsou odchody Marcelina i 19. 9. 2023 — Tak jsem se aspoň kouknul na záznam a 60% držení míče, přes 20 střel, 2x Rozpad Marseille je jedina sance pro Ajax na postup ze skupiny. Aktualizováno: První český fotbalový coming out: Jankto oznámil, že je homosexuál | Zprávy | Tiscali. czZáložník národního týmu a pražské Sparty Jakub Jankto jako první český profesionální fotbalista veřejně oznámil, že je homosexuál. Sedmadvacetiletý záložník zveřejnil svůj coming out ve videovzkazu na sociálních sítích. „Jako všichni ostatní mám svoje silné stránky, mám svoje slabiny, mám rodinu, mám přátele. Mám práci, kterou dělám tak nejlépe, jak to jen umím. Už mnoho let, se vší vážností, profesionálně a s vášní, “ řekl Jankto. [streamování-] Marseille AEK Přímý přenos 26 října 2023 16. 16. 10. 2023 — ]+++]] Ajax Marseille přenos živý 21 září 2023 12. 8. 2023 — Nalaďte 9 Dynamo ČB koukněte se živě 23-FNL 7. ((Sport##)) 10. Online: AEK ... Toxické události včerejšího dne však situaci změnily a španělský kouč podal výpověď. Podle L’Équipe se už přitom Marcelino, jenž byl do funkce dosazen teprve letos v červnu, rozloučil s hráčskou kabinou; RMC Sport naproti tomu tvrdí, že rezignace nebyla akceptována, a víceméně se čeká, zda demisi podá také Pablo Longoria. Čtvrtfinalista předloňského Eura se stal jedním z prvních aktivních fotbalistů na světě, kteří oznámili homosexuální orientaci. V českém sportu v minulosti zveřejnily coming out tenistka Martina Navrátilová, snowboardistka Šárka Pančochová nebo dvojnásobná fotbalistka roku Lucie Voňková. Jankto v kariéře nastupoval kromě pražských „S“ a Getafe také v Itálii za Udine, Sampdorii Janov a Ascoli. V reprezentaci má na kontě 45 startů, ve kterých vstřelil čtyři branky. Vedle fotbalu se věnuje i esportu, ve kterém založil profesionální tým Sampi. Jsi opravdovou inspirací, ocenily Janktův coming out UEFA i světové kluby Jankto se dočkal velké podpory nejen v Česku, ale i v zahraničí. Pod jeho videovzkazem na sociálních sítích brzy začaly přibývat reakce a povzbudivé zprávy. „Jako všichni ostatní, chci i já svobodně žít svůj život. Bez strachu, bez předsudků, bez násilí. Ale s láskou. Jsem homosexuál. A už se nechci déle skrývat, “ uvedl ve videu. „Jakub Jankto před časem otevřeně promluvil o své sexuální orientaci s vedením klubu, trenérem i spoluhráči. Vše ostatní se týká jeho osobního života. Žádné další komentáře. Žádné další otázky. Máš naši podporu. Žij svůj život, Jakube, “ vzkázala Sparta. pic. twitter. com/PZNSAteOch — Jakub Jankto (@jakubjanktojr) February 13, 2023 Jankto tuto sezonu hostuje v letenském klubu ze španělského Getafe, které rovněž svému hráči vyjádřilo podporu. „Velký respekt a bezvýhradné podpora našemu fotbalistovi Jakubu Janktovi, “ napsal účastník La Ligy. Ajax Amsterdam vs Olympique Marseille 21/9/2023 - YouTube 3:40MARSEILLE FANS INVANSION IN AMSTERDAM || Ajax Amsterdam vs Olympique Marseille 21/9/2023 Location : Amsterdam welcome to the Ultras Atmosfer ...YouTube · ULTRAS ATMOSFER · 21. 9. 2023 Aktualizováno: První český fotbalový coming out: Jankto 13. 2. 2023 — Podporu vyjádřily i Juventus Turín, Atlético Madrid, Olympique Marseille, Ajax Amsterdam a další. Koukněte se někdy na vlastníky kasín. [[[sledovat televizi!!]+++]] Ajax Marseille přenos živý 21 z 12. 8. 2023 — [sledovat televizi!!]+++]] Ajax Marseille přenos živý 21 září 2023 12. 8. 2023 — Nalaďte živý přenos Ajax Amsterdam - Heracles online! (ŽIVÝ PŘENOS TV!!) AEK Marseille přenos živě 9 listopadu 202 8. 11. 2023 — (((DNES))) Ajax Marseille koukněte se živě 21/09/2023 9. 8. 20. 9. 2023 — AEK Atény . kolo - Online přenos - Marseille : Ajax - 30. Imploze v Marseille? Možné jsou odchody Marcelina i LongoriiVypadnutí ve třetím předkole Ligy mistrů s Panathinaikosem a pouhé dvě výhry z prvních šesti kol stačí k tomu, aby se leccos v Marseille začalo sypat jako domeček z karet. Po včerejším setkáním fanoušků s vedením měl již dnes kouč Marcelino kabině oznámit, že v klubu končí, a následovat by měla také rezignace prezidenta Pabla Longorii. Právě od pondělního setkání, které se podle všeho neodehrávalo v mírumilovné atmosféře a měly na něm zaznít i významné výhružky, se vše odvíjí. Ani víkendová remíza 0:0 s Toulouse totiž Marcelinovi neměla zlomit vaz - a on sám končit nehodlal. Marseille - výsledky, program zápasů, Marseille - Ajax live | Fotbal, FrancieNápověda: Jste na stránce Marseille - výsledky v sekci Fotbal/Francie. Livesport nabízí pro tým Marseille livescore, konečné a průběžné výsledky, tabulky a detaily zápasů (střelce gólů, žluté a červené karty, srovnání kurzů …). Kromě výsledků týmu Marseille můžete na Livesportu sledovat více než 1000 fotbalových soutěží z více než 90 zemí na celém světě. výsledky, program zápasů, Marseille - Ajax live | Fotbal Stránka Marseille na Livesportu přináší livescore, výsledky, program zápasů, tabulky a detaily zápasů (střelce gólů, červené karty, …). [Sledovat televizi] AEK Ajax přenos živě 5 října 2023 1. 9. 1. 9. 2023 — (((DNES))) Ajax Marseille koukněte se živě 21/09/2023 9. 8. 20. 9. 2023 — AEK Atény . 2023 — Ajax Union Berlín prenos 16 februáracz ...

Members

• SHBET
    SHBET
  • Harriet Armstrong
    Harriet Armstrong
  • Alink Midest
    Alink Midest
  • jonesdonaldtkyfq9995jonesdonaldtkyfq9995
    jonesdonaldtkyfq9995
  • Timothy Johnson
    Timothy Johnson
Group Page: Groups_SingleGroup